ФК „Розова долина“: Почивай в мир, ангелче!

От ФК „Розова долина“ публикуваха съболезнованията си към семейството на малкия Момчи, който издъхна на спортното игрище в своето училище. Детенцето е тренирало футбол при младия треньор Дончо Пачев с екипа на футболния клуб. „С голяма мъка и прискърбие Ви съобщаваме, че вчера ДЮШ на клуба загуби едно прекрасно дете.

„ФК РОЗОВА ДОЛИНА поднасяме своите най-искрени съболезнования на семейството на малкия МОМЧИЛ. ПОЧИВАЙ В МИР, АНГЕЛЧЕ !“, написаха от спортния клуб.

Треньорът също направи емоционално обръщение след трагедията от своя профил над публикация на Presstv.bg:

„Съболезнования! Светъл път на една невинна душа! Благодаря на бог че имах честа да те познавам и да те тренирам мило дете ЗА ВИНАГИ ЩЕ ОСТАНЕШ ВЪВ СЪРЦЕТО МИ!“.

Съотборниците на Момчил ще посветят следващия си мач на него, като ще облекат тениски с лика на детенцето при излизането си на терена, разказа Дончо Пачев. Тази неделя от 14:00ч. отборът на „Розите“ ще гостува на стадион „Верея“ в Стара Загора, като набор 2013- 2014, в който е играл починалият футболист, излиза срещу „Хасково 1″. Ще носим тениските в знак на почит към Момчи 40 дни във всеки наш мач“, посочи треньорът Дончо Пачев.

Поклонението ще бъде на 20.03.2024 г. от 12:00 часа, в Ритуалната зала на гробищния парк в Казанлък.

Обстоятелствата около смъртта на момчето се изясняват. Инцидентът с 11-годишния Момчил стана вчера малко след 16:30 ч.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram