Убиецът от Стара Загора скрил дланите и главата на жертвата. Повдигат му обвинение до часове

57-годишен старозагорец е заподозрян за жестокото убийство на негов 42-годишен съгражданин, чийто труп бе намерен разчленен, а частите разхвърляни на няколко места в кв.“Три чучура“. Очаква се до часове той да бъде привлечен като обвиняем за убийство, извършено по особено жесток и мъчителен за жертвата начин, стна ясно на брифинг, даден от Дичо Атанасов – окръжен прокурор на Стара Загора и ст. комисар Стоян Стоянов – директор на ОДМВР.

Убийството е станало в апартамент, където са намерени части от трупа и режещите инструменти, с които е бил насечен. Жертвата и нейнитя палач са поддържали отношения, но към момента е в процес на изясняване на причината за зверското убийство. Засега липсват дланите и главата на убития мъж.

Вчера вечерта, напъхани в чувал, са открити случайно от жител на квартала ръцете му, изхвърлени в контейнер. Мъжът подал сигнала за зловещата находка, днес при издирвателните действия на полицията са били намерени торса и краката в три други контейнери.

Преди няколко седмици жертвата се върнал от чужбина, където работел от години, живеел с родителите си в Стара Загора, тъй като бил разведен.

Между 10 и 20 години присъда може да получи убиецът, който също имал приличен стандарт, не е осъждан, но е криминално проявен.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram