Спортисти подеха нова кампания, помагат на 9-годишно дете с аутизъм

От спортния клуб „Brothers ММА“ съобщиха за началото на тяхната 15-та поред благотворителна кампания. Ще бъдат събирани средства за 9-годишния Иво Стоянов, който е с аутизъм.

Всички терапии, които са правени през годините не дават нужните резултати той да се чувства добре и да води нормален живот. Майката Габриела разказва, че години наред малчуганът не е спирал да ходи на логопед и психолог, но няма ефект, така и не проговаря, нито се успокоява. Преди 6 месеца е предприето лечение в Турция, но подобрението е в много лека степен.

Бурак Татлъ, който е един от най-добрите невролози в Истанбул, смята, че малкият Иво има психическо разстройство и генетичен проблем. Първите изследвания, които са му направени са стойност 6 000 лв. След още 3 месеца ще има повече резултати и последващо лечение.

Всеки, който има желание, може да приведе средства по неговата дарителска сметка:

BG02RZBB91551012915649

Иво Мартинов Стоянов / Райфайзенбанк

Желаещите да се включат, могат да го направят също така чрез дарителските кутии поставени в BROTHERS’ GYM , стрелбищен комплекс „Сокол“, нощен бар „DESPERADO“, нощен бар „NOIR“ , Фризьорски салон “ LA DONNA“ и нощен бар „Панорама“.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram