Синът на д-р Колев, №1 в бюлетината, подкрепи баща си с музика в надпреварата за кмет

„Събрали сме се да подкрепим най-достойния, наистина най-достойния баща и най-достойния от всички кандидати за кмет“, така откри музикалната вечер Христо Колев – по-малкият син на д-р Иван Колев, който избра да подкрепи баща си в надпреварата за общински кмет по най-добрия за него начин – музиката.

Порасналото момче подари на кандидата за кмет д-р Колев, №1 в бюлетината, чудесно соаре и даде рамо на татко си в избора му да поеме по ново поприще. С искрена синовна благодарност и респект талантливият Христо даде най-доброто от себе си на публиката.

Музикантът събра в Gardens retro bar&café приятели и почитатели на баща си, които с много емоция пяха заедно с него и аплодираха горещо дуетите на баща и син. Хирургът се оказа достойна дуетна половинка на сина си, а когато към дуо Колеви се включи и Ванина Колева, музикант и приятелка от детски години на Христо, триото Колеви предизвика взрив от аплодисменти.

Вечерта премина под знака на единението и общата кауза Община Казанлък да получи нов стил на управление – в дух на разбирателство, чуваемост и спокоен тон за решаване на реалните проблеми на хората, поддържане на досега изграденото и залагане на постижими цели.

Кандидатите за общински съветници от листата на БСП показаха, че могат да подкрепят д-р Колев не само с експертиза в управлението, но и с певчески възможности в забавлението с мотото „ЗаЕДНО“ –  кандидати за кмет и за общински съветници са №1 в бюлетината на вота на 29 октомври.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

­

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram