Семейство от Казанлък е сред победителите в кампанията „Направи го сега“

Общо 25 семейства са получили всичко необходимо за първата година от живота на техните деца.

За пета поредна година се провежда инициативата “Бебешки ДНК пакет” в рамките на кампанията за насърчаване на раждаемостта в България “Направи го сега”. Едно от тези 25 семейства е от град Казанлък. То ще получи пакет на стойност 8000 лв. Пакетът включва храни, пелени, количка, съдове за хранене, вода, шишета, пробиотици, козметика, персонализирани подаръци и други. 

Телевизионните водещи Иван и Андрей са инициатори на жребия. Семействата, изтеглени от софтуерът са жители както на големите градове София, Пловдив, Бургас и Варна, така и на по-малките – Казанлък, Шумен, Белене, Враца, Велико Търново, Асеновград, Благоевград и с. Златина.

Досега кампанията е помогнала на 111 деца. От 1 февруари 2024 са отворени регистрациите за 9-тото издание на кампанията, в тях могат да се включат всички двойни, регистрирайки бременност с бебета, заченати през 2024 година.

Екипът на Община Казанлък пожелава на младото семейство да отгледат детето си с много обич и топлина. Нека то е първото от няколко! Бъдете здрави и благословени с този дар!

Община Казанлък

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram