Само един ремонт на междуселски път е поискала от МРРБ община Казанлък

На работна среща с ръководството на АПИ на 13 януари т. г. министърът на регионалното развитие и благоустройството Гроздан Караджов обяви началото на 4-годишна програма за качествено подобрение на състоянието на републиканската мрежа. Гражданите имаха възможност да изпращат своите предложения и сигнали в 14-дневен срок.

За област Стара Загора са постъпили 8 предложения за ремонт на републикански пътища.

Община Казанлък е поискала само ремонт на път III-608 Казанлък – Розово – Ягода, община Мъглиж е изпратила предложение за реконструкция на път III-609 Дъбово – Борущица, ремонт на път II-56 Горно Сахране – Шипка е заявила община Павел баня.

В момента получените сигнали се разглеждат детайлно от експертите в пътната агенция, за да се прецени кои от предложените за ремонт участъци могат да се включат в програмата през 2022 г. След утвърждаването окончателният списък с пътищата, които ще се ремонтират, ще се публикува на интернет страниците на МРРБ и на АПИ, информират още от АПИ.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

One thought on “Само един ремонт на междуселски път е поискала от МРРБ община Казанлък

  1. Републикански път III – 608 (от списъка на републикански пътища на РБ).. О. п. КАЗАНЛЪК – СРЕДНОГОРОВО – ПЪСТРОВО – ЧИРПАН….. Или в номера на пътя има грешка, или в изброените населени места.
    P. S. Най вероятно в изброените населени места, моля за уточнение!

Comments are closed.