По обяд: Затворени ще бъдат надлез „Катекс“ и улици в Казанлък заради старта на третия етап в колоездачната обиколка на България

На 29.08.2023г., вторник във връзка с провеждането на юбилейната 70-та Международна колоездачна обиколка на България, част от календара на Международния колоездачен съюз се въвежда временна организация на движението на ППС в Казанлък. За осигуряване на нормалното провеждане на спортно мероприятие на територията на община Казанлък организацията на движението се променя, както следва:

-бул.„Княз Александър Батенберг” – от кръстовището с бул.„Розова долина” до кръстовището с ул.„Йордан Стателов” /пред хотел „Казанлък“/ със затваряне на двете пътни платна за времето от 11:30ч. до 13:30ч.

– бул.„23-ти Пехотен Шипченски полк” – от кръстовището с бул.„ Розова долина” /Лъвовата чешма/ до кръстовището с ул.„Христо Ботев“ от 11:30ч. до 13:30ч.

– ул.„Христо Ботев“ – от кръстовището с бул.“23-ти Пехотен Шипченски полк“ до кръстовището с ул.„Бачо Киро“ /кръговото/ със затваряне на двете пътни платна за времето от 12:30ч. до 13:30ч.

– ул.„Бачо Киро“ /кръговото/ до Републикански път I-6 от 12:30ч. до 13:30ч.

ПО СЪЩОТО ВРЕМЕ: ЗАТВОРЕН ЗА ДВИЖЕНИЕ ЩЕ БЪДЕ И НАДЛЕЗ „КАТЕКС“!

– бул.„Розова долина“ – от кръстовището с ул.„Цар Иван Шишман“ до бул.„23-ти Пехотен Шипченски полк“ със затваряне на двете пътни платна за времето от 12:30ч. до 13:30ч.

– ул.„Пейо Яворов“ – от кръстовището с ул.„Йордан Стателов“ до кръстовището с бул.„Розова долина“ за времето от 12:30ч. до 13:30ч.

Обходен режим на движение на ППС по булеварди и улици: бул.„Никола Петков“, ул.„Индустриална“, ул.„Стефан Караджа“, ул.„Христо Ботев“ – на север към  съществуващата улична мрежа в Казанлък.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram