Отличиха павелбанския „Диана мар“ за „Най-добър петзвезден балнео хотел“ у нас /снимки+видео/

За 24-ти път Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) връчи годишните си награди на най-добрите в бранша за изтеклата 2019 година.

Критериите, по които бяха отличени близо 40 фирми и мениджъри, са свързани с направените инвестиции, с иновативни модели за успешно предприемачество.

Безспорен победител стана в своята категория балнеохотел „Диана Мар“ в Павел баня.

Той получи приза „Най-добър петзвезден балнео хотел“ у нас.

Балнеохотел „Диана Мар“ е безспорно бижуто в сърцето на Розовата долина.

В условията на постоянен стрес, напрежение, нездравословен начин на живот все по-голяма част от населението изпитва дискомфорт и неразположение, често водещи до проблеми, свързани с опорно двигателния апарат, които са напълно несъвместими с възможността за пълноценно ежедневие.

Съчетанието на лечебната минерална вода, съвременните методи и апаратура за лечение, умерен климат, удобна локация от всяка точка на страната, доказани медицински специалисти, модерна архитектура и интериор превръща Балнеохотел „ДианаМар“ в привлекателно и предпочитано място не само за профилактика, лечение и рехабилитация, но и за почивка. 

Павел баня е доказал се във времето курорт за лечение на заболявания на опорно двигателния апарат.

Екипът на Балнеохотел „ДианаМар“ се доверява на традициите, утвърдили се през годините, като успява да ги надгради. Инвестициите в съвременна апаратура и внедряването на нови технологии повишава качеството на предлаганите услуги и което е по-важно – постигнатите резултати при пациентите. Пример за това са терапиите с колаген /Гуна фореза, Гуна инжекцион, Гуна козметика/, Текар терапия, Високочестотна магнитотерапия SIS, Ергон терапия, Лазерна терапия MLS и други. Не се пренебрегват традиционните процедури като суха или подводна екстензия, която се комбинира с подгряващ масаж или метода Перл, Подводен масаж, Въздушно вихрова вана, Магнитотерапия, многобройни физиотерапевтични процедури, калолечение, парафин и тн. Прилагането на лечебна физкултура /водна или суха, индивидуална или групова/ е доказано успешна терапия при широк набор заболявания. Неоспоримо преимущество за гостите на хотела, но и за местното население е въведената възможност за Кардио чек. В сградата е на разположение и аптека.

Предвид спецификата на всяка болка и дискомфорт, в Балнеохотел „ДианаМар“ подходът към всеки е индивидуален и с необходимото внимание, което е в основата на политиката на хотела да не се предлагат пакети в предварително определени процедури, а лекарите да определят план за лечение, съобразен с настоящото състояние, предишни и/или съпътстващи заболявания.

СПА зоната в хотела е несравнима в региона. На разположение на гостите целогодишно са външен и вътрешен басейн с топла минерална вода, сауна, парна баня, инфрачервена кабина, солна стая, билкова сауна, ледено ведро и кнайп пътека и фитнес. Предоставя се възможност за игра на тенис на маса.

Наред с лечебните масажи се предлагат и различни видове релаксиращи такива – с вино, с шоколад, с бамбук, с вулканични камъни, Сатенена терапия, Оризова терапия, както и Хамам и Египетска баня. На разположение на гостите е и Кислородна СПА капсула с над 20 вида процедури и комбинации. За да предоставим на гостите си широк спектър възможности в Козметичното студио се предлагат консултации с Дерматолог и разкрасяващи и дермо процедури и програми – Бютижен, Почистваща терапия, Хидратираща терапия, Кавитация, Радиочестотен лифтинг, Вакуум ролков масаж, Микродермабразио и др.

За добрата визия на разположение на гостите е бюти салон, предлагащ фризьорски, козметични услуги, маникюр, миглопластика и безплатен дермоанализ на скалпа, а за доброто настроение всяка вечер на живо звучи изпълнение на клавир, допълнено и от съвременна музика на живо. Посетителите могат да се насладят на класическа европейска кухня, суши и десерти в Ресторанта на хотела, да изпият питие или кафе в лоби барът на хотела и да се разхладят с освежаващи коктейли на Водния бар, в градината или на терасата към ресторанта.

“ДианаМар” в  гр. Павел баня  е диаманта в короната на Балнеохотелите в България.

Това име е синоним на качество и стил, което се доказва ежедневно с отзивите на доволните клиенти, които връщайки се за пореден път ни наричат свой втори дом.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram