Община Казанлък обяви ценовите листи на събитията в Празника на розата 2024 г.

Събитията от програмата предстои да бъдат оповестени в най-скоро време, заявяват от Община Казанлък. За интересуващите се от ранни записвания, публикувани са ценовите пакети за участие в ритуалите „Розобер“, билетите за местата на спектакъла по избор и коронясване на „Царица Роза“, карнавалното шествие, включително и заснемането на моменти от него. И тази година ще има пакетни билети за туристите и гостите на града, включващи посещения на музеи, събития и гробници. Няма промяна в цените от миналата година, като за снимките с дрон или камера на Празника на розата ще се заплаща по 100 лева, а с фотоапарат – 50 лева. Билетите за седящи места за карнавалното шествие на 2 юни са с цени 40 и 60 лева. Таксата за ритуалите „Розобер“ – в с. Черганово на 19 май, в Кънчево – на 25 май и в с. Розово – на 26 май е 20 лева. Билетчето за този в Ясеново, на 1 юни, ще струва 30 лева, а в кулминационния ден – на 2 юни край Казанлък – 40 лева. Няма промяна и за входа на най-очаквания от казанлъчани конкурс по избор на Царица Роза 2024 г. Цената за спектакъла е 25 лв.

Закупуването на билети за Карнавално шествие, Ритуали „Розобер“ и други културни събития се извършва целогодишно на място в Билетен център на ул. „Искра“ 4 , чрез Заявка, подадена по електронна поща – culture.tourism.kz@abv.bg или непосредствено преди започване на културното събитие, но не по-късно от 30 мин.

За ритуалите „Розобери“ билети се продават в Билетен център на ул. „Искра“4, онлайн и на място в розовите градини. Запазване на седящи места за Карнавално шествие става след 50% заплащане на заявените места, като местата се пазят 15 дни от датата на Заявката. След определената дата местата се пускат в продажба.

С оглед добрата организация заемането на местата за Карнавалното шествие е до 11:00 часа, а за ритуали „Розобер“ – до 9:00 часа.

На сайта на Община Казанлък ще откриете и още любопитни подробности за предлаганите пакети.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

One thought on “Община Казанлък обяви ценовите листи на събитията в Празника на розата 2024 г.

  1. Брейййй, не се на ядоха тия

Comments are closed.