Общината „клекна“ на разбунтували се казанлъчани

Започна разчертаване и боядисване на нови паркоместа по централния булевард на „Абаята“ в Казанлък, видя екип на presstv.bg. Така казанлъчани ще могат да паркират временно в тази част на града.

Наскоро пътните експерти от администрацията на кмета заличиха паркоместата по центъра на града, а след това започнаха да санкционират всички спиращи в тази част на булеварда.

По всяка вероятност ръководните фактори в община Казанлък са „клекнали“ и отново са започнали възстановяването на паркоместата, след като стотици казанлъчани инициираха подписка, с коята се противопоставиха на решението автомобили да не могат да паркират по булеварда.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

One thought on “Общината „клекна“ на разбунтували се казанлъчани

  1. Пътните експерти на Общината колко пари взеха под масата за да разрешат тормоза на паяка над гражданите. Направете подписка срещу паяка. Всеки нормален човек ще я подкрепи. Общината да осигури места за паркиране , няма къде да се паркира за 5 минути да си свършиш някаква работа. Мутрите с паяка веднага идват и ти вдигат автомобила.. Трябва да има допитване до данъкоплатците.

Comments are closed.