Нови кадри на МВР се заклеха да служат на страната (видео)

Близо 100 души, преминали успешно първоначално обучение за полицаи, положиха клетва в Центъра за специализация и професионална подготовка към Академията на МВР в Казанлък. Новоназначените полицейски служители са от структурите на МВР в цялата страна.

Новите кадри бяха поздравени от зам.-министъра на МВР Кирил Ценкин и от старши комисар доц. д-р Иван Видолов, ректор на Академията на МВР.

На церемонията присъстваха бригаден генерал Маргарит Михайлов, командващ 61-ва Стрямска механизирана бригада в Карлово, старши комисар Лазар Христов, директор ОДМВР-Стара Загора и директорът на Центъра за специализация и професионална подготовка в Казанлък комисар Петър Петров.

Слово изнесе и отличникът на курса стажантът-полицай Кольо Колев, който ще постъпи в редиците на МВР във Велико Търново.

Бе отслужен и църковен ритуал за здраве в присъствието на близки и гости на положилите клетва да служат на страната. В церемонията се включи и военният духов оркестър на 61-ва Стрямска механизирана бригада в Карлово.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

One thought on “Нови кадри на МВР се заклеха да служат на страната (видео)

  1. Що за простотия – църковни ритуали по време на еничарска клетва 😡😡😡

Comments are closed.