Невена Цонева, Лилия Стефанова и Борис Солтарийски ще пеят на Празника на розата и минералната вода в Павел баня

Концертът на Невена Цонева, Лилия Стефанова и Борис Солтарийски ще отбележи кулминацията в Празника на розата и минералната вода в Павел баня. Изпълнителите ще гостуват в града по покана на кмета Иса Бесоолу.

„Всеки, който желае да бъде част от музикалния спектакъл, е добре дошъл. Концертът ще бъде безплатен за жителите и гостите на Павел баня или както се казва: „входът е свободен”, разказва градоначалникът и допълва, че към тримата изпълнители ще се присъедини и балет „Магаданс”.

Музикалното събитие е насрочено за 15 юни 2024 г. (събота) от 21:00 часа на Лятната сцена на пл. „Освобождение” в Павел баня. С него ще завърши и 20-тото юбилейно издание на Празника на розата и минералната вода в града.

Тази година инициативите започват на 13 юни с избор и коронясване на Царица Роза и Цар на минералната вода. На 14 юни от 20:00 часа на Лятната сцена в центъра на града е празничният юбилеен концерт на павелбанския фолклорен ансамбъл „Детелини”.

На 15 юни от 11:00 часа в градския парк децата от ДГ „Синчец” ще представят тяхното „Шоу с аромат на рози”. Традиционно, в 18:00 часа в парка ще бъде откриването на кулинарното изложение на традиционни ястия, занаяти, обичаи и др. – „Селски дворове”. Там ще се представят всички населени места от общината.

В 20:00 часа ще започне карнавалното шествие. Всеки е добре дошъл на Празника на розата и минералната вода в Павел баня!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram