Казанлъшки тим спечели купата на 19-ия работнически турнир по мини футбол

След изключителни мачове и страхотна игра отбор „ТЕХНО ДЕ МАРКТ“ е шампион в 19-тия работнически турнир по мини футбол, който се проведе в Казанлък на 27 и 28 октомври. В груповата фаза казанлъшкият тим победи още един от представителите на домакините -„Арсенал“ Казанлък с 8:3. Последва победа и над „Туристите“ Казанлък с 6:0, загуба от „Стрямци“ Стара Загора с 1:4 преди новият работнически шампион да оглави първо място в групата. На четвъртфинала след невероятен обрат от 0:3 „ТЕХНО ДЕ МАРКТ“ победи с 4:3 силния отбор на „FLANER“. На полуфинала казанлъчани отстраниха и „Е-Динамикс-Стара Загора“ с резултат 1:1 в редовното време и 2:1 при изпълнение на дузпите. На финала тимът си изправи срещу отбора на ТЕЦ-2 и с 4:3 спечели титлата и златните медали в първенството.

Индивидуална награда взе състезател на шампионите Антон Огнянов, който е с приза за най-полезен и най-добър играч на турнира.

В надпреварата участваха 16 отбора. Организатори са Българската работническа федерация „Спорт и здраве“ към БНСБ и РК „СПОРТ И ЗДРАВЕ – КАЗАНЛЪК“.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram