Десетки деца от градини и училищата в града предпочетоха школата на „Киара-Н“ – Видео

15 години школа „Киара Н“ и ежегоден турнир по спортни танци предстои да бъдат отбелязани през 2022 г.

В съботния ден, на 5 ноември, танцовият елит на България ще вземе участие в няколко състезания, на които домакин е спортният клуб при Читалище „Искра“ с ръководители Николай Тенев и Антония Каярова. От 10:30 часа ще започне национален турнир „Млади Надежди“, а от 17:00 ч. е Националната Купа – VI-ти кръг и турнир за КУПА КИАРА-Н 2022, организирани от БФКСТ, Община Казанлък и КСТ „Киара – Н“. Домакин на състезанията е спортната зала „Багира“, до стадиона.

Клубът-домакин ще бъде представен от своите картотекирани двойки. На паркета ще видим много красота, грация и финес, и най-добрите състезателни двойки на Казанлък.

И тази година десетки деца от детските градини и училищата в града са предпочели да тренират в школата на „Киара-Н“. Въпреки, че групите са запълнени, желаещи да танцуват с „Киара-Н“ няма да бъдат връщани. Има и сформирана и група от възрастни почитатели на спортните танци, с която по график треньорите работят заедно.

Дни преди провеждането на домакинските за клуб „Киара-Н“ турнири Николай Тенев и неговите състезатели разказват за своята подготовка и очаквания.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram