Новини от вас: Брутално полицейско насилие при арест в Казанлък /видео 18+/

7
248319
Парламентарни избори 2021#

На имейла на Пресс ТВ бе изпратено видео от казанлъчанин, станал свидетел на задържането тази сутрин на мъжа, навлязъл с колата си в насрещното движение по бул.“Никола Петков“, когото полицаи спряха със стрелба.

За случая Пресс ТВ съобщи по-рано днес. Заснелият видеото твърди, че полицаите са употребили брутална сила, докато арестували нарушителя.

Ето текстът към видеото:

„Пресен случай от тази сутрин на бул. „Никола Петков“. По неизвестна причина гражданин е възпрепятствал проверка на служителите на кат и навлезнал в насрещно движение. След няколко минутно гонене, служителите на реда го задържаха. ПО ИЗКЛЮЧИТЕЛНО БРУТАЛЕН НАЧИН МУ НАНЕСОХА ТОЗИ ФИЗИЧЕСКИ ТОРМОЗ, ЧОВЕКА БЕШЕ БЕЗЗАЩИТЕН. Освен травмите, същият гологлав полицай нанесе и материални щети като преди това с ритник затвори вратата на автомобила. Моля това да стане публично достояние и този изрод в униформа да получи заслуженото си!!! Изглед от бул.“Александър Батенберг“ 6 към „Никола Петков“ 47. Действието се разигра в 9 без 10 днес. Предполагам, че и преди това го удряха в тунелчето под блока, защото се чуваха нехуманни писъци от същото лице. Това ме предизвика да изляза на тересата..родната полиция ни пази“.

реклама

7 КОМЕНТАРИ

  1. Същия който снима да коментира следната ситуация. Задържания кара с колата, а той си върви спокойно със семейството на тротоара и хоп онзи срещу тях….. полицията не може да го хване, а той и семейството му са пострадали. Какво ще пишем за полицията тогава? Нещо в повече идва морала на обществото, а се разхождаме постоянно в боклуци около нас, а уж никой не замърсява.

  2. Този който наричаш “човек” е беззащитен защото след, като едва не уби полицаите при шофирането си дрогиран, оръжието което използваше в случая лек автомобил му бе отнето!Ако тази гадина беше помлял някой гражданин друга песен щяхте да пеете!Няма те ли срама ……?!

  3. Родната полиция ви пази, да. Пази ви от ей такива джигити, които, следващия път, когато решат да си правят гонка, може да попаднат именно на вас, ваши роднини, или да нанесат „материални щети“, ама не с ритник. И докато обществото е изградено от снимащи от терасите си „будни граждани“, защитаващи такива индивиди, все ще сме така… Че и по – зле.

  4. Вие какво искате, като хванеш такъв дрогиран буклук да го черпиш с кафе и баница и да го милваш. Малко го бият, и много нежни са полицаите дори. Ако ваш близък беше пострадал от този дрогиран изрод дали щяхте да говорите против полицаите или щяхте да отидете при тях и да им помагате да го бият повече. Вие сте просто един тъп мрънкалник

  5. Напълно подкрепям действията на полицаите този Боклук по чудо не уби някой на пътя

  6. „Обществото трябва да бъде оценявано, не от начина по който третира своите изключителни граждани, а от начина по който се отнася към престъпниците си.“
    Достоевски

    Който има очи да види, който има уши да чуе.

Comments are closed.