Новини от вас: Брутално полицейско насилие при арест в Казанлък /видео 18+/

На имейла на Пресс ТВ бе изпратено видео от казанлъчанин, станал свидетел на задържането тази сутрин на мъжа, навлязъл с колата си в насрещното движение по бул.“Никола Петков“, когото полицаи спряха със стрелба.

За случая Пресс ТВ съобщи по-рано днес. Заснелият видеото твърди, че полицаите са употребили брутална сила, докато арестували нарушителя.

Ето текстът към видеото:

„Пресен случай от тази сутрин на бул. „Никола Петков“. По неизвестна причина гражданин е възпрепятствал проверка на служителите на кат и навлезнал в насрещно движение. След няколко минутно гонене, служителите на реда го задържаха. ПО ИЗКЛЮЧИТЕЛНО БРУТАЛЕН НАЧИН МУ НАНЕСОХА ТОЗИ ФИЗИЧЕСКИ ТОРМОЗ, ЧОВЕКА БЕШЕ БЕЗЗАЩИТЕН. Освен травмите, същият гологлав полицай нанесе и материални щети като преди това с ритник затвори вратата на автомобила. Моля това да стане публично достояние и този изрод в униформа да получи заслуженото си!!! Изглед от бул.“Александър Батенберг“ 6 към „Никола Петков“ 47. Действието се разигра в 9 без 10 днес. Предполагам, че и преди това го удряха в тунелчето под блока, защото се чуваха нехуманни писъци от същото лице. Това ме предизвика да изляза на тересата..родната полиция ни пази“.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram