Представяме Венелина Маджарова-Саид: кандидат за народен представител от листата на “Движение за права и свободи“ в област Стара Загора

Представяме Ви още едно нежно присъствие в листата на ДПС – област Стара Загора – кандидатът за народен представител Венелина Маджарова-Саид.

👩🏻‍🎓Тя е последна година студентка в Тракийски университет – Стара Загора, специалност “Информационни технологии в икономиката и управлението”. Избрала е да учи тази специалност, защото тя може да й предостави добра основа за бъдещата й професионална реализация. Решене е да продължи образованието си и да учи. Иска да придобие нови знания и умения, които ще ѝ помогнат да бъде в полза на обществото.

☀️В свободното си време Венелина обича да пее, да танцува и да чете, да ходи на фитнес, да прекарва време със сина и съпруга си. Казва, че тези занимания не само я разтоварват, но ѝ помагат да развива креативността си и да намира нови перспективи. 🌊 Обича морето, защото то ѝ дава повече свобода на духа и я кара да мечтае, макар самата тя да е здраво стъпила на земята. 🌿🌳Обича животните и разходките сред природата.

☀️ Една голяма част от ежедневието й минава в общуване с хора от всякакви прослойки на обществото, реализирали се в различни сфери и изповядващи различни религии. “Това ми помага да разбирам по-добре техните нужди”, признава Венелина, която е от онези хора, които имат енергията да преобърнат света и се включват във всякакви инициативи.

🤝 Не дели хората и никога не го е правила, защото е убедена, че заедността и разбирателството са основополагащи за едно общество.

🗳️ За първи път е част от листата на ДПС.

🎙️”Приех да се кандидатирам за депутат, защото вярвам, че новите хора могат да внесат свежи идеи и енергия в управлението на нашата страна. Моята визия е да създадем общество, което предоставя равни възможности за развитие и успех на всички граждани, независимо от техния етност и политическа пристрастност. Вярвам, че грижата за другите, отговорността, образованието, културата и иновациите са ключови елементи за постигане на тази цел”, казва Венелина Маджарова – Саид.

🍀 Определя себе си като боец за справедливост и вярва, че истинската промяна започва от самите нас и отговорността ни към себе си и околните, от борбата за правата на всеки гражданин.

📌Като депутат нейните основни приоритети ще бъдат:

👉🏻подобряване качеството на образованието и осигуряване на достъп до модерни учебни материали и технологии;

👉🏻подкрепа за културни инициативи и създаване на повече възможности за изява на младите таланти;

👉🏻насърчаване на иновациите и подкрепа за младите предприемачи чрез предоставяне на финансови и консултантски ресурси;

👉🏻гарантиране, че държавните средства се разходват справедливо и разумно, като се насочват към проекти и инициативи, които ще донесат реални ползи за обществото.

🎙️”Вярвам, че заедно можем да променим в положителна посока нашето общество 🍀!“, казва още Венелина Маджарова – Саид. За нея и листата на ДПС можете да гласувате с 2️⃣8️⃣✔️🗳️.

#заедносхората

#пи2024

#дпс

#MRF

#евроизбори

# Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram