В Пресс ТВ новините ще видите!

https://www.youtube.com/watch?v=8sZe0cmCPEo

Процесът по номинирането за бъдещи кандидати за представители на ДПС в местната власт ще започне след решение на националното ръководство, което се очаква в началото на идния месец, каза в Казанлък областният председател Халил Летифов. В него ще се съдържат изискванията към номинираните и формулата за взаимодействие с кандидатите на другите партии, посочи Летифов.
Възпитаниците на клавирния педагог Елена Юлиянова се завърнаха с престижни награди от Международния фестивал „Корабът на изкуствата” в Поморие. Проявата обедини участници от седем страни.

С Ден на Испания приключва през седмицата представянето на последните трима доброволци, които са в Казанлък по проект на МЦР „Взаимопомощ“. От 11 до 14 юни следва кулминацията на проекта – организиране на екофестивал край яз. „Копринка“.
За трети път Енина приветства участниците в двудневната спортна проява – Трибой „Бодлите на розата 2015“, който обедини планинско бягане и колоездене, дневно и нощно ориентиране. Най- възрастният участник бе 82-годишен ветеран от София, а най-младият – 11-годишно дете от Габрово.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram