Ценни три точки, нерви и картони в мача с „Верея“

Футболният тим на Казанлък се изкачи на третото място във временното класиране на Трета лига – Югоизточна група, след победа с 1:0 над аматьорския „Верея“ в Стара Загора. Голът за „розите“ вкара Григор Георгиев през първото полувреме на срещата, при разбъркване в наказателното поле на домакините на едно от помощните игрища на „Трейс Арена“.

Тенденциозно съдийство, кадрови проблеми в казанлъшкия състав и напрежение в края на двубоя съпътстваха областното дерби от 24-ти кръг. В края на срещата главният рефер Николай Вачев от Бургас посочи бялата точка след над 4 минутно продължение. Домакините от „Верея 2“ обаче пропуснаха да стигнат до изравняване, след удар в страничната греда.

„Играхме без Александър Петрунов, Николай Стоичков, Владислав Калайджиев, Емил Рачев, а на вратата бе контузеният Павел Колев. Футболистите ни се държаха мъжки на фона на кадровите проблеми и слабото съдийство. Посвещаваме победата на Владислав Калайджиев, който няма да има възможност да изиграе в съботния мач с лидера „Загорец“ Нова Загора в Казанлък“, коментира наставникът на ФК „Розова долина“ Александър Георгиев. В защита няма да видим и Петко Георгиев, който получи незаслужено червен картон в днешния двубой срещу старозагорци. Срещата ще се играе на 8 април, от 17:00 часа, на стадион „Севтополис“.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram