ФК „Розова долина” -13-ти в Югоизточната „В” група след края на сезона

На фаталното 13-то място „финишира“ представителният ни футболен „Розова долина“/Казанлък/ за сезон 2012/2013г. Воденият през това време от двама треньори тим във „В“ Югоизточна футболна група – Даниел Христов и Радко Калайджиев е с актив от 42 точки и негативен голов пасив от 34 към 51 попадения.“Розите“ инкасираха 13 победи,3 ремита и 18 загуби след 34 мача при „аматьорите“,които от 18 „оредяха“ до 16 отбора след отказването на тимовете от Кърджали и Харманли.
„Ще има сериозни промени в отбора“, допълват от ръководството на футболния клуб. От 10 юни до 1 юли ще бъде преустановен тренировъчния процес, а футболисти и ръководство излизат във ваканция.
Ботев (Гълъбово) , Хасково 2009 , Мастер (Бургас) – така изглежда челното класиране на Югоизтока след финала на сезон 2012/13г. След като съставът от Гълъбово в новия сезон ще играе в „Б“ група, след като доминира напълно над съперниците си през това първенство, тези дни се играят квалификациите за попълване на Югоизточна „В“ група.След приключването им в началото на следващата седмица е стане ясно и кои са двата отбора, с право за участие в Югоизточната „В“ група за първенство 2013/2014г.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram