Успешен втори кръг за деца и юноши на „Розова долина“

Успешно се представят гарнитурите на ФК „Розова долина“ в мачовете от областното първенство по футбол при деца и юноши. В края на седмицата бяха изиграни двубоите от втори кръг в групите. В първенството на Футбол 11 младите „рози“ с треньор Антим Паральов записаха победа срещу старозагорския „Верея“ с 2:1.
На Футбол 7 казанлъшките момчета биха „Чирпан“ с 4:0. Тимът на „розите“ загуби от „Сините камъни“ в Сливен с 2:0. Наставник на трите състава в школата на „Розова долина“ е Антим Паральов. Доволен и от трите набора за себераздаването, независимо от резултата в Сливен. Головете паднаха в последните минути, но съм доволен от играта на състава ни, коментира треньорът на момчетата.
В оспорван мач от втория кръг на първенството при набор 2004 г. възпитаниците на Боян Нейчев биха с 4:0 гостите от „Загорец“ Нова Загора. „Доволен съм от играта на момчетата. Направиха доста интересни неща в атака. Продължаваме да работим и се готвим за следващите мачове. В трети кръг ще гостуваме на „Респект“ в Хасково, разказва треньорът на младоците.
Юношите младша възраст на ФК „Розова долина“ също отбелязаха успешен кръг. При резултат 4:1 за казанлъчани завърши мачът им срещу ФК „Самуил“ – Самуилово, Старозагорско.
Старшата възраст биха в Чирпан с 6:2.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram