Успех, Паула! Заслужаваш го!

Футболен Казанлък изпраща още една от своите възпитанички в чужбина. Откритието на „Розова долина“ и треньора Боян Стоянов – Паула Славова, състезаваща се за набор 2012-2013, е привлечена в испанския „Madrid CFF“. Това е футболен клуб, базиран в Сан Себастиан де лос Рейес, Област Мадрид.

Паула тренира с отбора на „Розова долина“ от ранна детска възраст. От таланта на момичето е впечатлен не само треньорът й, но и колегите му от испанския клуб, на който тя гостува преди година. „Изгледаха някои наши срещи и видяха потенциала на Паула. Останаха впечатлени от нейните възможности, като й предложиха да се присъедини към отбора с още 13 момичета от цяла Испания“, разказа за Пресств наставникът на Паула. Нейният отбор е шампион на страната си за девойки. В школата на „Madrid CFF“ тренират над 500 момичета. „Това е голям успех за нея, на мен като треньор и за „Розова долина“, коментира Стоянов.

Тимът на Паула в Испания в момента е действащ световен шампион за жени, а новите хоризонти, разкриващи се пред казанлъчанката, могат единствено да й донесат ползи за нейното израстване и кариера в спорта. След няколко дни е първият мач на нашата „Роза“ срещу „Атлетико“ Мадрид.

За раздялата на Паула с „Розите“ и привличането й в испанския гранд извести самият Боян Стоянов.

„От една седмица нашето момиче Паула Славова е вече част от най-добрия испански отбор за девойки „Madrid CFF“! Тя ще продължи своето развитие в столицата на Испания и сме сигурни, че с нейното представяне ще прослави Казанлък и България! Благодарим ти Паула за отдадеността, борбеността и желанието, с което защитава екипа на „Розова долина“ и ти пожелаваме много успехи в новият ти отбор! И не забравяй – Само Рози!“

„Успех, Паула! Заслужаваш го!“, написа Стоянов. Редакционният ни екип също пожелава на талантливата казанлъшка спортистка бързо адаптиране и гръмки успехи на „зеления килим“!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram