Танцовите двойки на клуб „Роза“ без почивно време през декември

След завръщането си от Русе, където танцовите двойки на клуб „Роза“ участваха в Открит турнир, погледите в клуба са отправени към следващото състезание, последно за годината в Бургас. Само след седмица край морето идва ред за новата Купа България и II ранг Държавен шампионат.

В Русе възпитаниците на спортната фамилия Радеви успяха да влязат на финал в две от групите, но не взеха медали. Шести в класа 18 С+С са Радостин Николов и Ванеса Николова, а при 18 В+ В Пламен Божев и Паулина Танева завършиха със седмо място.

Клуб по спортни танци „Роза“ номинира танцовата двойка Калоян Бялков и Симона Семова за традиционните награди на Община Казанлък в края на 2016 г. Бялков и Семова са в челото на ранглистата на България на „латина“, вицешампиони са на страната в многобоя при младежите 21 години и бронзови медалисти от държавния шампионат, отново в многобой, но този за младежи.

На 20 декември следва последна изява на спортистите. Този път пред отбрана публика, на ежегодния благотворителен бал за клуба.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram