С човек по-малко „Розите“ победиха в Хасково!

 На снимката: голмайсторът Иван Чергев

„Розите“ грабнаха трите точки в третия кръг на Трета лига в Хасково. Като гости на местния стадион край парк“ Ямача“, в самия край, в продължението на двубоя, сам срещу вратаря опитният Иван Чергев се разписа за победното 1:0 на местния „Саяна“. Ценна победа, след като над 80 минута играхме с 10 души в Хасково.

„Важна и ценна победа. „Бойното ни кръщене“ : освен че са млади, голяма част са и нови в отбора!“, сподели „старшията“ Атанас Апостолов.

„В началото – очакван домакински „натиск“ и в 12-та минута „супер пресилен“ и незаслужен червен картон на Мартин Маринов. В рамките на 10 секунди главният съдия Мустафа Шефкет от Кърджали показа два жълти картона, респективно червен картон на Маринов за задържане за фланелката и коментар на съдийско решение. Домакините имаха няколко ситуации за попадение, а през втората част играхме компактно в защита, както и успешно „за първа топка“ и по фланга. Резервите Кършаков и Росен Димитров показаха добро поведение на терена. Иван Чергев влезе като опитен и „ръстов“ играч, за да е в помощ при „високите“ топки в нашето наказателно поле. В самия край /в 91-та минута/ именно Росен Димитров в нашето поле „изведе“ в центъра Чергев. Последният с „ювелирно“ изпълнение отбеляза за победата ни! Заслужено победихме, показахме характер, доволен съм от старанието и себераздаването!“, допълни Апостолов.

„Розите“ играха така като титуляри на стадион „Хасково“:

Михаил Михайлов (вратар), Надим Ангелов, Никола Минков, Димитър Димитров, Стоян Вергиев, Стоян Иванов, Иво Иванов (капитан), Мартин Маринов, Николай Георгиев, Пламен Колев, Ивелин Илиев.

На 26 август, събота, от 18:00 часа сме домакини на стадион „Севтополис“ на футболен „Несебър“ в „Югоизточната Трета лига“.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram