Стартира новото издание на конкурса Мис BGavolleyball.com

За четвърти път ще бъде избрана носителката на титлата Мис BGvolleyball.com, обявиха организаторите. В миналогодишното издание на конкурса казанлъчанката Елица Баракова стигна до финалната тройка на състезанието, в което решаващи бяха гласовете на читателите в платформата. Още една представителка на казанлъшкия волейбол опита шанса си в конкурса през 2014 г. – красивата Виолина Николова, която успя да победи в първата фаза на надпреварата, но не намери място на финалната права.

С началото на май тръгва и изборът за новите Мис BGbasket.com, Мис BGathletic.com, a за трети път ще бъдат избрани и Мистър на BGathletic.com, BGavolleyball.com, BGbasket.com. За първа година в конкурсите се включва и специализираният сайт за водни спортове BGswim.com.

До средата на месец май всеки може да предложи красиви представители на волейбола, леката волейбола, баскетбола леката атлетика и разнообразието на водните спортове. Условието е те да са членове на съответната федерация. Номинации се приемат на редакционните мейли на сайтове, които могат да се намерят на всеки сайт, както и във Facebook-страниците на сайтовете.

От 1 юни започва същинските състезания. Номинираните ще преминат през няколко етапа, като постепенно ще отпадат част от красивите спортисти, за да останат във финалната фаза най-красивите. Победителите ще бъдат определени през октомври.

Своите предложения за красивите казанлъшки „Рози“ на волейбола може да направите на специалната платформа Miss.bgvolleyball.com, която скоро ще бъде активна.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram