Серия от турнири по волейбол през април и май в Казанлък

И двата волейболни отбора на Казанлък – момичета до 12 и до 13 години, които играха преди дни тук своите регионални турнири, се класират за финалите на републиканските първенства в тези възрасти. Момичета до 12-сет ще играят своите заключителни двубои в Казанлък на 14 и 15 май, а по-големите ще се борят за медалите от републиканската надпревара от 31 май до 5 юни, в конкуренция с още 15 отбора. Градът домакин ще стане известен на по-късен етап.

Тази седмица отново предстоят решаващи мачове за класиране на зони. Момчета до 15 години от казанлъшкия тим играят в неделя в Пазарджик квалификация.

На 28 април град Казанлък приема републиканското за момичета до 10 години. В този ден играят също гарнитурите на Волейболен клуб „Казанлък“ – момичета до 15 години и момчета младша възраст.

В началото на май младите надежди на местната школа ще участват във финалния турнир на Скаут лигата за момичета набор 2002-2003 г.

От 11 до 15 май предстои да бъде определен носителят на шампионската титла при девойките старша възраст. Финалите на първенството отново приема Казанлък. Победителят в надпреварата за девойки младша възраст ще бъде определен през юли.

На снимката: момичетата от Скаут лигата с треньора си Миглена Стрезова

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram