Русенската красавица Виолина празнува, отново се завръща в Долината

Красивата капитанка на женския тим на „Казанлък Волей“ в няколко поредни сезона Виолина Николова празнува своя рожден ден. Още от ранни зори, приятели и съотборници отправят честитки за празника в социалните мрежи. За новото първенство Виолина се завръща в родината, след отсъствие от втория полусезон, по време на който се състезавашe за казахстанския „Жетису“ Алмати. В най-скоро време тя ще се присъедини към новосформирания женски отбор на волеболния „Берое“, в който селекцията тече с пълна пара. Както бе обявено по-рано, женските състави на Казанлък и „Берое“ ще водят своята подготовка в града на розите, така че независимо от смяната на тима, Николова отново ще се събере с бившите си съотборнички, с които занапред ще дели спортната зала „Багира“.

Николова игра на поста централен блокировач в тима на Казанлък и бе сред най-опитните състезателки в младия състав.

Честит рожден ден от екипа ни, с пожелания за здраве, късмет и още много успехи занапред в спортните предизвикателства! Да подрепим красивата Виолина Николова и в продължаващия конкурс за Мис BGvolleyball.com.

Първата фаза започна на 25 юли и продължава до 30 август, като освен Вили, в надпреварата участват и още две от възпитаничките на женския тим на Казанлък – Елица Баракова и Йоана Николова.

Гласувай за Мис BGvolleyball.com 2017 – ТУК.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram