„Розова долина“ загуби две точки в Кърджали

С миролюбивото 2:2 завърши есенното си гостуване на „Арда“ в Кърджали 10-ти кръг на Трета лига – Югоизточна група ФК „Розова долина“. Още в 10-та минута възстановилият се от контузия Владислав Калайджиев, след пас на капитана Атанас Апостолов, отбеляза за 1:0. Едва минута трая радостта на казанлъчани, след като дебютантите в групата ни този сезон изравниха за 1:1. Четвърт час преди финала на двубоя, в 65-та минута голмайсторът ни Емил Рачев вкара ефектен гол, след изпълнение на пряк свободен удар и покачи резултата на 2:2. Коженото кълбо се удари в горната греда и влезе във вратата на домакините в мач, в който тотално превъзхождахме „Арда“.

„В поредното ни гостуване бяхме няколко класи над съперниците ни, но за наш късмет си тръгнахме само с точка“, коментираха от ръководството на футболния клуб.

След седмица, на стадион „Севтополис“ гостува отборът на Асеновград „Асеновец – 2005“. Двубоят започва от 16:00 часа.

След деветия си мач за сезона, с един по-малко от останалите в групата, казанлъчани са трети в класирането, с 19 точки и 19:9 голова разлика от 18 отбора. Това е първото реми за „розите“, след шест победи и две загуби.

Лидерът от Карнобат загуби с 2:1 в Първомай.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram