„Розите“ си го върнаха на „Загорец“ в Нова Загора

Казанлъшкият представителен футболен „Розова долина“ продължава своята серия с четвърта поредна победа в Трета лига.

В 30-ия кръг на „Югоизток“ на негостопремния стадион „Загорец“ в Нова Загора „Розите“ надделяха като гост с 2:1 над СФК „Загорец“. Така си върнаха със същия резултат за загубата наесен в Казанлък.

„Мачът започна  добре за нас. Още във втората минута след удар от далеч за 0:1 Никола Минков реализира. За 0:2 отбеляза Стоян Вергиев  в 18-та минута от дузпа, след „събаряне“ на Николай Георгиев в наказателното поле. Домакините чрез Пламен Иванов вкараха в 40-та минута за крайното 1:2 и своето „почетно“ попадение, в един посредствен и слаб мач за тях.

В 10-та Мартин Маринов бе фаулиран в наказателното поле и очаквано реферът от Пловдив Георги Стоянов „подмина“ ситуацията. В 35-та минута съдията не отсъди втората „чиста“ дузпа в наша полза, за игра с ръка в наказателното поле.

„Силен и динамичен мач за подмладения ни отбор при доста силен вятър и „малко футбол“ през втората част без положения за гол. Опитните Венцислав Иванов и Иво Иванов не взеха участие в срещата поради наказание, а на вратата се завърна Георги Ставрев. Доволен съм, за концентрацията и желанието за победа. Момчетата се „раздадоха“, победа за самочувствие, така се „израства“ във футбола, играхме организирани, „събрани“, мотивирани. Продължава победния ход на подмладения ни тим и въпреки „цикълът сряда-събота“, играем на ниво и убедително!“, коментира „старшията“ Наско Апостолов.

Казанлъшкият отбор е отново в „ТОП 10“- 7-ми от 20 тима с 50 точки /след 16 победи, две ремита и 12 загуби, с положителен баланс в головата разлика – 53 към 34 попадения/.

На стадиона в Нова Загора съставът ни игра със следните титуляри: Ставрев, Димитър Димитров, Ивайло Димитров, Кристиян Георгиев, Маринов, Монир Ал Бадарин, Кършаков, Минков, Вергиев, Йорданов, Николай Георгиев /капитан/.

В следващия, 31-и кръг на Югозточната Трета лига, „Розите“ ще приемат в Казанлък втория отбор на „Локомотив“ (Пловдив). Срещата ще се играе на 20 април, събота от 17:00 часа.

Нека подкрепим отбора на Казанлък на стадион „Севтополис“!


Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *