„Розите“ преди деветия кръг

Ден преди изиграването на поредния 9-ти кръг от първенството на Югоизточната „В“ група с бургаския „Мастер“, шансовете за успешна игра пред „Розова долина“, като домакин на футболната среща, не са за подценяване. Гостите са пети в класирането на групата с актив от 16 точки, 4 победи и точно толкова равни мачове, без загуба от началото на първенството. Казанлъшкият представителен тим е с девето място в таблицата и има натрупани 13 точки в осемте мача от началото на сезона.

„Тази есен е успешна за нас, радваме се на успеха на момчетата, които се сплотиха след напускането на „старите“ и повярваха в силите си, без да има напрежение и страх .Сега ни е нужна подкрепата на бизнеса в Казанлък,“ това коментират от управата на ФК „Розова долина“. Председателят на УС на футболния клуб Пенко Манев е инициирал провеждането на среща, на която да бъдат поставени проблемите на футбола в Града на розите.

След 8-те изиграни мача „розите“ имат в актива си 4 победи,1 реми и три загуби, преди на приемем бургаския „Мастер“ в събота от 16 часа. Наказан за мач е дефанзивният Николай Цонков от състава на „розите“.

Очакванията са в Казанлък с автобуса на гостите е да пристигне за съботния мач ветеранът Станимир Димитров. Роденият в Казанлък треньор и състезател от Бургас се кани да изгледа двубоя на стадион „Севтополис“ – мястото откъдето започна неговата футболна кариера.

М. Тонева

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram