„Розите“ излизат срещу юноши?

Липсата на играчи за предстоящото домакинство срещу   „Розова долина”, отново поставя пред сериозно изпитание играещия треньор на  „Хеброс”  (Харманли)  – Николай Димитров. Двубоят с  „розите”  е  в събота от 14 часа. Вчера с отбора тренираха само 9 състезатели. Според наставника, пак ще се наложи „празнините да запълват”  футболисти от юношите, нещо което стана практика в последно време. „Сами разбирате, че по този начин не можем да покажем добра игра,“ заяви Димитров.
Статистика за срещите между двата отбора показва, че на терена в Харманли съперниците имат 8 играни срещи, от които 7 са победи за домакините и един равен мач. През миналия кръг казанлъчани спечелиха 3:0 над състава на  „Димитровград’1947” , с което показаха, че могат да играят доста добър футбол. От своя страна, в предпоследния кръг,  „Хеброс”  загуби с 1:4 гостуването си на „Тунджа” в Ямбол. Тогава единственият гол за харманлийци вкара от дузпа в 30-ата минута, бившият играч на ямболци- Станимир Баев. 
След 16 мача в Югоизточната „В” група казанлъчани са 10-ти от 18 тима с актив от 25 точки/колкото има и 7-ия/.След 8 победи,едно равенство и 7 загуби „розите” инкасират и негативен голов пасив от 18 към 20 попадения.Тимът на „Хеброс” е на незавидната 16-та позиция с едва 9 точки от 3 победи и фаталните 13 загуби.

„Играем за победа и равен ни устройва!Нямаме трайно контузени и наказани преди последния мач за годината”,споделиха от щаба на стадион”Севтополис”.

В игра е възможно отново да се появат Николай Архипов и Бекташ Али в „дефанзивен план”,а Венелин Братанов въпреки   редките проблеми с кръвното налягане ще е в групата на „Розова долина”.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram