Първи тренировки на стадион „Севтополис”

Група от 16 футболисти изведе опитният и млад треньор на „Розова долина“/Казанлък/ Даниел Христов на първото за годината занимание на стадион“Севтополис“.След месец и половина зимна пауза казанлъчани ще се подготвят на „местна почва“ за мачовете през пролетта в „третия ешелон“,които също са след близо 45 дни.Слухове пращат опитния и офанзивен национал Ахмед Фаиков в „Несебър“, след като игра преди половин година в изпадналия във „финансов колапс“-„Тунджа“/Ямбол/.
„Имаме молба от Фаиков и Венелин Братанов да пропуснат първите дни по лични причини. Нормално е да играем 6-7 контроли и победите не са задължителни“, допълниха от щаба на „Севтополис“. След като се подвизаваха в тима на с.Кънчево и тренираха във „Верея“/Стара Загора/ братята Тонислав и Христо Терзиеви отново са на градския стадион.
Към планираните контроли с „Миньор“/Раднево/ в село Овощник /на 2 февруари/ и 6 февруари в град Баня с „Левски“ /Карлово/, казанлъчани ще търсят по-силни спаринг-партньори. Вероятно ФК“Димитровград“ и „Верея“/от старозагорския квартал „Кольо Ганчев“/ ще срещнат „розите“ в тестовите проверки. „Групата за подготовка ще стигне 20-25 души след първото събиране. Няма контузени и напуснали,както болни и с килограми над допустимото.Топлото време ще ни позволи да тренираме и без топка навън извън залите“, допълниха от казанлъшкия представителен тим.
М. Тонева

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram