Посрещаме „Локомотив“ в последен мач от редовния сезон

За близо час в неделната вечер в зала „Сила“ възпитаничките на „Марица“ надиграха „Казанлък Волей“ (Казанлък) с 3:0 (25:17, 25:13, 25:13). Шампионките отдавна са си осигурили първото място в редовния сезон, един кръг преди края, а „Розите“ са трети с осем победи и пет загуби.

Пловдивчанки наложиха надмощие още от самото начало на мача и бързо избягаха далеч напред в резултата. Съставът ни направи опит за връщане в гейма с четири поредни точки за 12:17, но това не бе достатъчно за обрат. В края на частта „Марица“ направи три поредни точки с блокаут на Александра Миланова за крайното 25:17. След 9:7 във втория гейм, домакините напълно доминираха на терена. Със серия от четири точки при сервиси на Мирослава Паскова, те затвориха частта при категоричното 25:13. „Казанлък“ удържа баланса в третия гейм до 8:8. След това класата на „жълто-сините“ отново наклони везните в тяхна полза и те се откъснаха в резултаа до победното 25:13 за „Марица“.

В последния кръг от редовния сезон в Казанлък ще гостуват момичетата на Страхил Балов. Мачът с Локомотив е на 23 март от 17:00 часа и може да се наблюдава на живо в сайта на клуба https://www.kazanlakvolley.com. Спортната зала ще бъде затворена за посетители, съгласно заповедта на здравния министър Костадин Ангелов.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram