Поредно недоволство от реферите

Наставникът на „Мастер“/ Бургас/ Нено Ненов не е доволен от съдийството в мача с „Розова долина“ в Казанлък. Бургазлии паднаха с 1:2, а вратарят им Свилен Нотев бе изгонен в 3-ата минута на двубоя.

„Поведението на рефера и помощниците им беше като на „ударна“ бригада. Нарушението, при което изгониха вратаря ни, можеше да бъде маркирано най-много с жълт картон, тъй като ситуацията беше такава. Но реферът Тенекеджиев през цялото време се стараеше да ни спира“, коментира старши треньорът на „червено-белите“ Нено Ненов.

„Искам да кажа на съдиите и на отборите, които са претенденти за влизане в професионалния футбол: Не се концентрирайте върху нас. Ние нямаме никакви болни амбиции, а просто развиваме клуба си. Търсете си противници на други места, а нас ни оставете да играем колкото можем“, каза още наставникът.

Феновете от „Града на розите“ по случайност видяха няколко детайли от мача,които го„изнервиха“ и едва ли са добър атестат за „лидерите“ в групата ни-„мастерите“.Главният съдия Пламен Тенекеджиев от Смолян за 10 минути бе на път да „реши двубоя“.Вместо дузпа „издърпа“ до пеналтерията нарушението срещу Венелин Братанов…Гостите от морския град коментираха,че „очертанията по терена ги нямало“?!Абсурдно бе и решението за пряк свободен удар,при който гостите поведоха с 0:1 чрез Георги Цъцаров.Красиво попадение след липса на нарушение…Просто играч на гостите се „изпъна в стил-Гиби Искренов“ и след силен вик се строполи симулирайки.Ненов има претенции на отбор,който за около 95 минути сътвори едва 3-4 положения за гол и не надигра по никакъв показател младия и неопитен „Розова долина“.“Младоците“ просто си победиха арогантните гости,които лежаха по терена „контузени“ и след мача викаха като обезумели срещу съдии и публика.Срещу последните опитните и ерудирани играчи провокираха и съчетаваха с ръце обидни жестове…Явно истината и „силната игра“ на „лидер“ ги изнерви след първата загуба…

Вероятно за два мача ще е наказан офанзивният Венелин Братанов за червения си картон „за удар без топка“,а за една среща Пламен Стоянов за натрупаните жълти картони от Казанлък.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram