Поредна проверка за „розите“ в сряда, в първата паднахме от „Любимец“

Мъжете на „Розова долина“ изиграха първата си контрола гостувайки на ПФК „Любимец“. При изключително тежки условия за игра -мокър терен и отсъстващи футболисти „розите“загубиха срещата с достойно присъствие в играта с минималното 1:0.
Съдиите отмениха две от попаденията на казанлъчани, чиито автори станаха Николай Архипов и Николай Стоичков, поради засади. Въпреки оспорването им, головете не бяха отчетени за наша сметка. Резултатът можеше да се промени в полза на „Розова долина“, но последваха пропуски на Николай Цонков, на Ахмед Фаиков и юношата Деян Колев.
Очакваното появяване на терена на Иван Чергев беше отложено за по-късен етап, тъй като футболистът ни бе повален от вирус. Атанас Апостолов също пропусна двубоя, поради недобро здравословно състояние. Двамата ще продължават да тренират с момчетата, но не са в добра форма, съобщават от ръководството на тима.
Падналият сняг няма да провали плановете за подготовка, но с цел да бъде пазен терена на ст. „Севтополис“ предстоящата в сряда контрола на тима ни ще състои на игрището в с. Овощник.
Съперник на „розите“ този път е четвъртодивизионният ФК „Стара Загора“.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram