Поредна зимна контрола срещу един от лидерите в групата ни

Трета проверка предстои за зимата за футболния „Розова долина“ /Казанлък/. В съботния ден от 12 часа съставът ни гостува на ОФК „Несебър“  в Стралджа.

Преди това загуба и реми белязаха началото на близо месец подготовка за футболистите на Казанлък през зимата на 2024 година.

„За мача в Сливен /загубен с 6:1 и попадение на Стоян Вергиев от дузпа/ използвах два състава, като по-голяма част играха младите в отбора. След силно първо полувреме и пропуски от наша страна, втората част ни показа, че има още много работа през пролетта. Двубоят от втората контрола в с. Кабиле с „Ямбол 1915“ бе равностоен, при тежки зимни условия за игра. След близо час игра поведохме след попадение на Николай  Георгиев, а Станислав Вълчев от ямболските домакини вкара, близо 15 минути преди края за финалното 1:1. Имаме болни и контузени, но се надявам да са с нас в срещите до края с тима от Димитровград на 3 февруари, а на 9 февруари играем за Купата на Аматьорите със „Загорец“/Нова Загора/.  Всичко е според очакванията ми, от самото начало се подготвяме с игра с топка, безспорно наблягаме на фитнеса и физическата подготовка“, коментира „старшията“ Атанас Апостолов.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram