Победен финал на полусезона за ФК „Розова долина“

„Розова долина“ ще зимува на трeто място в Трета лига – Югоизточна група, след като днес в последния за есента 17-ти кръг на първенството победи с 1:3 „Миньор“/Раднево/. Още в първата минута футболистите на „Розова долина“ поведоха чрез Емил Рачев, а в 13-та минута Григор Георгиев добави втори  гол за казанлъшкия тим. Отново Георгиев бе точен в 49-та минута, като заформи класическото 0:3. Резултатът се промени след почетния гол за домакините, в последните минути на срещата. Удар в бедрото на Атанас Апостолов е причина за с леката контузия, която капитанът на „розите“ получи.

„Победата за нас бе очаквана, доминирахме през целия двубой, закономерно бе да спечелим“, коментираха от щаба на казанлъчани.

ФК „Розова долина“ игра с идентичен състав от мача с „Елхово“-Тодоров на вратата, Иванов, Петко Георгиев,  Вакавлиев, Димов, Апостолов-капитан, Махмуд, Рачев, Петков, Фаиков , Нейчев, Григор Георгиев, Владислав Калайджиев и Петров.

„Добре завършваме годината и следва повече от 45 дни ваканция преди подготвителния цикъл. С „Ураган“ в с.Бояджик стартираме футболната пролет 2017-та,“ допълниха от ръководството на казанлъшкия тим.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram