Осем контроли за „розите“ до първенството

Казанлъшкият представителен футболен „Розова долина” се събра на първата за годината тренировка преди седмица на 14 януари в понеделник. Ръководството е предвидило вероятни повече от две контроли,като поканите към „розите” пристигат още в началото на годината.Първият тест е на култовата за българския традиционен народен   календар  дата 2 февруари/събота/ в село Овощник, а след четири дни/6 януари-сряда/ в град  Баня/Карловско/ е контролата с „Левски”/Карлово/. В първата проверка казанлъчани ще срещнат претендента за  ,,В,,  групата ни-,,Миньор,,/Раднево/ на неутрален терен с идеята да се пази тревата на стадион ,,Севтополис”.Преди това в Стара Загора гостуваме на „Верея”  на кокетния стадион „Арена Трейс”, в южния квартал на областния град „Кольо Ганчев”-на 30 януари/сряда/.На 9 и 16 февруари/съботни дни/ като гост и домакин „розите” са планирали проверки с „Димитровград”,а вероятно на 20.02./сряда/ гостуване на „Загорец” в Нова Загора за приятелски двубой.На 23.02/събота/ е последната проверка с юношите/до 19 години/ на „Берое”/в Стара Загора/,а в плановете на казанлъчани е втори двубой с „Верея” след като тима се върне от подготовката си в Турция.

,,Първите занимания бяха в Казанлък и без топка-за физическа подготовка.С тима не тренират все още  след здравословни проблеми капитанът Пламен Стоянов и голмайсторът Венелин Братанов,”коментираха от тима на „Севтополис”.Казанлъчани имат желанието на привлекат отново в състава Атанас Апостолов и Иван Чергев от „хита” на групата „Верея”/Стара Загора/,но финансовият фактор ще се окаже негативен при поканата.
Както стана ясно шампионатът в Югоизточната „В“ група ще се поднови на 2 март, обявиха от Зоналния съвет на БФС Пловдив.  Ето официалното съобщение : Югоизточна „В“ група – започва на 2 март, завършва на 2 юни, междинни кръгове на 20 или 27 март, 24 април и 15 или 22 май.Казанлъшките села с отбори и този на „Габровница”/Горно сахране/ в    „А“ областна група, „Б“ областни групи – изток и северозапад – започват на 2 март, завършват на 2 юни, междинен кръг на 15 май. Школата ни с  юноши старша възраст, юноши младша възраст и деца „Б“  – започват на 17 март, завършват на 26 май. Деца „А“ – започва на 24 март, завършва на 19 май. Деца-„център” – започва на 2 март, завършва на 2 юни, междинен кръг на 3 април.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram