Общинска лига „Шампион“ – пред финал

В неделя е финалът на футболния аматьорски турнир Общинска лига ” Шампион „ и церемонията по награждаването на отборите, участвали в спортното съревнование“ . Организатори на проявата са домакините от СК „Шампион“ и БФС. От септември, когато бе поставено началото на турнира, с участието
на 16 отбора, от които по-късно отпаднаха четири, до днес са изиграни общо 25 кръга. В петъчната вечер от 19:30 е отложеният мач между „М+С Хидравлик“ и „Форест“ ,между които е спорът за първото и второто място в надпреварата, продължила близо 9 месеца. И двата отбора имат еднакъв брой точки – 67, след изиграни 24 срещи. С най-много реализирани голове са Ивелин Ангелов -65, Емил Рачев – 49 и Стоян Бинев – 46. Сред участниците в общинска лига „Шампион“ личат имената на настоящите футболисти от „Розова долина“ Александър Георгиев, който е и ст. треньор на казанлъшките футболисти, братята Тонислав и Христо Терзиеви, Николай Стоичков, треньорите Антим Паральов и Христо Паричков, бившият футболист на „розите“ Красимир Тонев и др.  На мачовете свириха реферите от казанлъшката колегия Павел Попов, Милен Кунев и Георги Иванов.
Закриването на турнира е на 1 юни от 17:00 часа, като преди награждаването ще бъдат изиграни още 6 срещи. Организаторите са предвидили парични награди за класиралите се от първо до 6-то място, както и индивидуални награди за най-добър голмайстор и вратар.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram