Новите предизвикателства за Цветелина Николова и нейните съотборници от СК „Кентавър“

Спортистът на Казанлък за 2013г. таекуондистката Цвети Николова, за съжаление, не намери място в златната десетка на най-успешните млади спортисти на сайта Viasport.bg. Вече са ясни и имената на десетината представени по азбучен ред, но гласувалите в тази анкета не са оценили като постижение, заслужаващо подобно национално признание, извоюваната от казанлъчанката Цветелина Николова европейска титла от първенството за кадети по таекуондо  WTF в Румъния.
Независимо че Цвети не попадна в полезрението на спортните журналисти, изготвили класацията за успешните млади спортисти на България, пред нея и съотборниците й от клуб по таекуондо „Кентавър“, стоят важни състезания, в които тази година трябва да докажат талант и качества. Те ще се
борят за място в националния отбор за световното първенство в Баку, Азербаджан, това лято. Като европейски шампион Цвети Николова гарантира участието си в него, а според представянето си в турнирите, шанс да попадне в отбора има и нейният талантлив съотборник Любомир Богданов, който има множество първи места в своята категория до 33 кг.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram