Малките „рози“ с Антим Паральов спечелиха футболния турнир в Дряново

При 40 градусовите жеги и горещи футболни страсти завърши детски турнир в Дряново, в който възпитаниците на казанлъшкия „Розова долина“, деца, родени 2006 г., отново стъпиха на върха. Възпитаниците на Антим Паральов стартираха с две успешни срещи. Срещу „Етър“ Велико Търново младите ни футболисти надделяха с 1:0, а „Янтра“ Габрово надвиха с категоричното 4:0.

„Изключително съм доволен от спазването на тактическата дисциплина по време на мачовете. Срещнахме два силни отбора и е радващо че успяхме да ги победим без да получим гол“, коментира треньорът на момчетата Антим Паральов.

На финала казанлъчани срещнаха домакините от „Локомотив“ Дряново и победиха с 2:1.
„Доволен съм от децата, тъй като бяхме в по-трудна група, заедно с отборите на „Етър“  и „Янтра“, но успяхме да ги бием и да станем първи в групата. Финалът с „Локомотив“, победител в другата група на турнира, тръгна лошо за нас, тъй като ни поведоха с 1:0. Децата обаче показаха воля и успяха да обърнат мача в наша полза до 2:1.“, коментира представянето на момчетата си треньорът на казанлъчани.
Голмайстор на турнира е възпитаникът на Паральов Стоян Чекердеков, който успя да отбележи 4 гола по време на двудневната надпревара.
По време на турнира контролна среща изигра и още един състав на „Розова долина“, трениран от треньора Антим Паральов. Набор 2005 г. имаха успешна контрола с „Локомотив“ Дряново, когото победиха с 2:0.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram