Малките „рози“ отпаднаха от баражите за елитната група, подават контестация за безобразно съдийство

Малшанс за младия тим на „Розова долина“, воден от треньора Антим Паральов, във втория двубой от баражите за влизане в елитната група U 15. Срещу тима на „Нефтохимик“ Бургас, с малко помощ от съдиите, „Шейховете“ ще продължат надпред, за сметка на ощетения от отсъждания отбор на „Розова долина“, за което съставът ни ще протестира пред съответните органи на футболната централа.

В бараж за елитна U 15 „Нефтохимик“ Бургас победи „Розова долина“ с 2:1.

„Не подхожда на нивото на бургаския клуб. Това вече не се вижда и по селските групи. Още по-жалко е, че в инцидента е замесен и треньор от тяхната школа, който си позволява да бута и рита съдията. Да ви е честито влизането в „професионалния футбол!“, написа Паральов във Фейсбук.

„Пет минути не ни достигнаха да отстраним “ Нефтохимик “ Бургас. Обмисляме да подадем контестация за безобразно съдийство и навлизане на публиката на противника за саморазправа със съдията. Днес загубихме наивно, без да бъдем надиграни“, коментира наставникът на казанлъшките футболисти Антим Паральов.

„Благодаря на момчетата за мъжката игра през целия мач! Водихме с 1:0, но в последните пет минути допуснахме два гола от наши наивни грешки. Съдията също изигра своята роля и във възлови моменти от мача взе страната на съперника ни. Още в 10 минута трябваше да изгони вратаря на противника за груб фал срещу нашия нападател, след като извади нарушението извън наказателното поле. Още куп неадекватни решения ощетиха „розите“, разказа още Паральов.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram