„Лястовиците“ отново са на върха в държавен шампионат

От ДЛОШ на писта за юноши и девойки младша възраст и девойки старша възраст, който се проведе в Разград, младите надежди на колоезденето в Казанлък пак триумфират редом до своя треньор Иван Карапетров. Пораснаха с успехи неговите възпитаници и в последната година-две печелят не само призови места в класиранията, но и уважението на своите съперници.

В Разград, домакин на поредния пистов шампионат – 29 и 30 юли, Кевин Хаджиев от „лястовиците“ заслужено завоюва титлата шампион на България в дисциплината „500м от място“, а съотборниците му се поздравиха с първото място в клубната надпревара – на „3000 м отборно преследване“. Златните медали са за Кевин Хаджиев Ради Христов, Иван Милчев и Павел Димитров.

В „Италианско преследване“ (отборен спринт) „Лястовиците“ отново побеждават в състав – Иван Милчев, Павел Димитров и Кевин Хаджиев. Последният е с второ място на „200 м летящ старт“.

В дисциплина „Скрач“ – 3 място завоюва Павел Димитров, а на „Издръжливост по точки“ с вицешампионска титла е Павел Димитров, а на „Бързина“ – Кевин Хаджиев. Ради Христов тук завърши четвърти. В дисциплина „Омниум“ Павел Димитров отново грабна среброто. Втори е и на „Купа Денчо Денев“.

Вицешампионска титла при девойки-младша възраст завоюва казанлъчанката Симге Смаилова, която също е в състава на „Лястовица-1905“. Тя записа втори места в дисциплини 200 м, 500 м и 2000 м.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram