Любо Ганев пожела успешен сезон на волейболните ни надежди

Президентът на Българската федерация по волейбол Любомир Ганев отново гостува на малките спортисти от Волейболен клуб „Казанлък“, за да засвидетелства подкрепата на централата към Детско-юношеската ни школа. Повод, за да посети Казанлък, след като наскоро шефът на Федерацията гостува на турнира „Дами на розата“, бе неделната среща на девойките-старша възраст на ВК „Казанлък“ срещу „Сливен“. Това бе и първи домакински двубой на тази възраст в официален мач от началото на годината, който отборът ни спечели с 3:0. За да окуражи волейболните ни „Рози“, Ганев приветства състезателките и похвали усилията на новото волейболно ръководство в града на розите за запазване на школата и развитие на спорта сред подрастващите. Пожела им успешен сезон.

На изпращане, легендата в българския волейбол раздаде множество автографи и направи десетки снимки и селфита с децата и почитателите на волейболната игра.

Във волейболния клуб на Казанлък тренират близо 100 деца от Казанлък в различните възрасти: момичета до 11 години, детски и миниволей, прекадетки и девойки. Президент на клуба след оттеглянето на Васил Аргиров е Милен Бъчваров. Неговите намерения и на треньорите от школата е да продължат добрите традиции за популяризирането на волейболния спорт в града на розите и осигуряване на участие на отборите в различните първенства на БФВ.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram