Купа и медали край морето за младите ни „рози“

Отборът на Казанлък, момичета до 13 години, спечели купа и медали от приключилия вчера в Китен турнир по плажен волейбол.
След три победи и само една загуба малките волейболистки са втори за Купа „Golden Spike“. Съставът ни, воден от треньорите Миглена Стрезова и Диян Боюклиев, стартира с успех от 2:1 над връстничките си от „ЙЕБ Шумен 05“. В следващите си мачове от програмата нашите девойки победиха „жълтия“ отбор на „Марица“ с 2:1 и противничките си от „Пирдоп“ с 2:0. Единствената загуба с 0:2 казанлъчанки допуснаха от втория, „син“ отбор на „Марица“, който спечели надпреварата на пясъка.
Без основни играчи и с контузени състезателки завършваме на второ място в състезанието, включването ни в което стана буквално в последната минута, коментира треньорката Миглена Стрезова. Горди сме с нашите момичета, дадоха всичко от себе си за достойно представяне на школата ни, коментира от морския бряг наставничката на младите „рози“. Турнирът бе част от предсезонната подготовка за част от момичетата, които са на лагер в курорта до 30 август.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram