Как работи бонусът за акумулатори в Betano

Betano е един от чуждестранните хазартни оператори, работещи на територията на България. Брандът е добре познат в чужбина, а вече е на разположение и на родните потребители. Ако смятате да си направите акаунт там, използвайте специалния промо код Betano и си дайте подобаващ старт. Останете и до края на тази статия, защото в нея ще ви разкажем за един от най-полезните инструменти при спортните залози на Бетано.

Бонус за акумулатори на Betano

Едно от предимствата на Betano е наличието на множество полезни инструменти за правене на залози. Има различни функции, които играчите могат да комбинират с промоцията с препоръка от приятел, за да извлекат допълнителна полза от тях.

Тук ще обърнем повече внимание на Acca Бонус или т.нар. бонус за акумулатори.

Акумулаторът, наричан по-жаргонно “права колонка”, е натрупването на няколко залога в рамките на един фиш. Например, ако комбинирате 3-4 залога в един фиш, това се нарича акумулатор. Те са много популярни сред играчите, защото повишават значително крайния коефициент.

А как работи бонусът за акумулатори на Бетано.бг?

Колкото повече събития добавите в своята права колонка, толкова по-голям бонус ще получите като процент към евентуалната печалба.

Иначе казано, ако заложите на четири събития, което е минимумът в случая, Бетано ще ви осигури 10% към крайната печалба. Колкото повече се покачва броят на събитията, толкова повече се увеличава и бонусът. Максимумът е 50% към печалбата, който ще ви бъде начислен при десет познати събития в една права колонка. Да, определено звучи трудно да се осъществи подобно предвиждане, но и 50-те процента към печалбата изглеждат като значителен стимул да се опита.

При кои спортове може да се използва Acca Бонус на Betano?

Поне на този етап, Acca Бонус на Betano не може да бъде използван при голям брой спортове. Към момента имате право да го направите единствено на футбол и баскетбол, но нищо чудно в бъдеще операторът да добави и нови дисциплини.

Също така, следва да знаете, че бонусът за акумулатори важи единствено при използването му на определени пазари. Минималният коефициент на даден пазар трябва да бъде 1.50, за да бъде зачетено предвиждането като част от Acca Бонус-а.

В заключение можем да посочим, че бонусът за акумулатори на Бетано определено е полезен и си струва да бъде използван, особено ако често съставяте прави колонки. Тук всеки допълнителен процент към печалбата може да бъде добре дошъл, но и следва да сте внимателни – лесно можете да се изкушите да прибавите твърде много събития във фиша си. А това може да увеличи рисковете от неуспех.

„Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram