„Казанлък“ срещу ЦСКА тази вечер

В шестия кръг от първенството на Националната волейболна лига женският тим на „Казанлък“ посреща тази вечер ЦСКА София.

Срещата от 18:00 часа ще бъде предавана на живо от клубния сайт, но от ръководството на клуба и момичетата ще се надяват на подкрепата на феновете в спортната зала.

Казанлъчанки са трети във временното класиране преди днешния двубой, на две точки от лидера „Марица“ и само на точка от сателита на пловдивчанки в първенството през този сезон „Раковски“ Димитровград.

Надяваме се на мощна подкрепа на публиката тази вечер, заявяват от ръководството на клуба. Нека напълним залата с позитивна енергия, която да дава криле на състезателките. Те го заслужават и доказват, че могат да побеждават школи с дългогодишна история, заявяват от тима. Волейболната зала e топла и гостоприемна за почитателите на спорта в зимни условия, за което се е погрижило ръководството на тима. Няма и вход за изявите на казанлъшкия тим, така че публиката и феновете са добре дошли на всеки един мач, както на представителния женски отбор на ВК „Казанлък“, така и за девическите и юношеските отбори на клуба, които имат своите състезания тази есен, напомнят от управата.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram