„Казанлък Волей – Багира“ се стяга за двубой в Перник

Гостуването на „Казанлък Волей – Багира“ на новака в женския волейболен елит – тимът на Европейския политехнически университет в Перник на 15 ноември, ще бъде предавано онлайн в клубния сайт на „розите“ – www.kazanlakvolley.com, съобщиха от клубното ръководство. Прякото излъчване ще започне от 17 часа директно от спортната зала „Борис Гюдеров“ в миньорския град.
„Тренировъчната седмица преминава нормално, момичетата тренират отговорно и се готвят сериозно за предстоящия ни важен мач срещу перничанки“, съобщи селекционерът на казанлъчанки Петър Дочев. Момичетата от нашия отбор, които бяха болни от грип, вече са почти излекувани и постепенно са възвърнали спортната си форма и са мотивирани за нова победа срещу „студентките“ от Перник, които в миналата седмица спечелиха историческа първа за тях победа при дебютния си сезон в Националната волейболна лига за жени. Това стана в изминалия 4–ти шампионатен кръг на женския елит, в който новосъздаденият отбор на ЕПУ (Перник) победи като гост в Плевен местния „Спартак 1996″ с 3:0 гейма. Тимът на Европейския политехнически университет в Перник е абсолютен дебютант в женския елит.
Двубоят между ЕПУ – Перник и „Казанлък Волей – Багира“ и е от 5-рия шампионатен кръг от първенство в женската Национална волейболна лига на България и се очаква с голям интерес.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram