Играем с „Левски Волей“/София/ в последния мач за „Казанлък Волей“ от редовния сезон

Женският отбор на „Левски Волей“ (София) ще домакинства на „Казанлък Волей“ в пореден мач от дамското първенство на НВЛ, в столичната зала „Сиконко“. Двубоят е насрочен за 23 февруари (събота) от 17:30 ч.
Само преди дни“Казанлък Волей“ победи в претъпканата с фенове зала „Багира-Арсенал“ един от лидерите в първенството на жените -„Марица“ (Пловдив) с 3:1. Това бе и последната среща от предпоследния за редовния сезон двадесети кръг. Така момичетата на Стоян Гунчев не само си осигуриха място в тройката преди началото на плейофите, но и си дадоха шанс да се преборят за осигуряващото медал второ място в пряк двубой с Левски Волей (София). „Жълтите“ от Пловдив пък вече със сигурност ще завършат редовния сезон на четвърта позиция .
Преди последния кръг за „Казанлък Волей“, след 20 мача, жените ни са трети с 46 точки. „Сините“, които са втори в класирането, имат след 15 победи и 5 загуби. В началото на двубоя с маричанки казанлъчанката Веселина Григорова се контузи след „стъпване накриво“ и изкълчи глезана си. Затова и няма да я видим в мача срещу „Левски Сиконко“. Според треньора на момичетата Стоян Гунчев, те са си изпълнили задачата си на 100%. „Въпреки кадровите проблеми ще играем спокойно в последния мач за редовния сезон и за националната купа“,коментира още старши треньорът.

М. Ганева

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram