Закриваме сезона с мач срещу „Хасково“, финалът за трофея на АФЛ е на 5 юни

Пазарджик ще приеме финала за Купата на Аматьорската футболна лига, с участието на ФК „Розова долина“ и „Марек“ Дупница. Двубоят за трофея ще се играе на 5-ти юни от 18:00 часа на стадион „Георги Бенковски“.

При равенство в редовното време се изпълняват дузпи за определяне на победител. Казанлъшкият тим се класира за финала, след като победи „Левски“ (Лом) с 2:0, а „Марек“ отстрани „Дунав“ Русе със същия резултат. Отборът на „Розите“ заслужи мястото си на него със сърцата игра, потенциал и огромен хъс за победа. Точно преди 22 години състав на „Розова долина“ стигна до финал за Купата, на който срещна тима на „Видима-Раковски“ (Севлиево), а мачът се игра на националния стадион „Васил Левски“.

Тази събота за „Розите“ предстои последен кръг от първенството на Югоизточната Трета лига. От 18:00 часа на стадион „Севтополис“ тази вечер съставът на Казанлък посреща ОФК „Хасково“, а феновете ще ги очакват, за да поздравят футболистите за повече от успешното представяне в мачовете през сезона и класирането за финала на турнира за Купата на АФЛ. „Купата е наша!“, многократно споделяха феновете под публикациите, след като отборът на Казанлък заслужи мястото си на финала.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram